02 300 1 300 info@rolan.si

Clevertouch je v manj kot tednu dni za svoje interaktivne zaslone prejel kar tri poslovno-tehnične nagrade

To je bil fantastičen teden za ekipo v Clevertouchu, saj so v Veliki Britaniji in ZDA skupaj prejeli kar tri prestižne nagrade.

InfoComm je največji dogodek v Severni Ameriki za pro-AV industrijo. Udeležijo se ga vsi pomembnejši razvijalci in proizvajalci AV opreme, sejem pa obišče 44.000 obiskovalcev. Interaktivni zaslon CLEVERTOUCH Plus Series je prejel nagrado Best of Show v kategoriji Tech and Learning, model E-Cap pa je prejel priznanje Best of Show za kategorijo AV Technology. Za CLEVERTOUCH je to potrditev, da so vodilni v inovacijah in razvijajo tehnologijo tako, da še dodatno izboljšuje uporabniško izkušnjo pri delu v sejnih sobah, na predstavitvah in v učilnicah oz. predavalnicah.

Clevertouch prevzema nagrado Technology Business of the Year 2019 na KEIBA podelitvi

Konkurenca med kandidati za nagrade je bila izjemna, zato smo morali zmagovalca izbrati zelo skrbno in natančno. Z velikim ponosom čestitam podjetju Clevertouch in ostalim prejemnikom nagrade AV Technology Best of Show Awards 2019! Vaši izdelki so sijajen primer odličnosti v industriji.

Matt Pruznick

AV Technology

Neverjetno, da smo v enem samem tednu dni prejeli toliko priznanj strokovnjakov iz naše branže. To je še dodatna potrditev, da Clevertouch ponuja vrhunske interaktivne zaslone za podjetja in šole. Razvoj usmerjamo s skrbnim spremljanjem potreb končnih uporabnikov naših rešitev in ustvarjamo izdelke, ki jih ljudje želijo uporabljati. Te nagrade kažejo, da še vedno uspešno razvijamo nove, vse naprednejše tehnologije za naše kupce v Evropi, pa tudi na novih trgih, kot je Severna Amerika.

Adam Kingshott

Clevertouch

Kar tri zmagovalne nagrade AV Awards 2018. Od leve proti desni: Jack Willson, Simon Chidsey in Adam Kingshott

Nagrada s KEIBA dogodka v Veliki Britaniji

Nekoliko bližje domu je Clevertouch prejel še nagrado za tehnološko podjetje leta na KEIBA dogodku. V organizaciji KM Media Group in Okrožnega sveta Kent so podelili nagrade, ki nagrajujejo odličnost v podjetjih iz okrojža Kent. Sodniki pozorno proučijo vsako udeleženo podjetje, končna odločitev pa temelji na doseženih inovacijah pri razvoju izdelkov, na kakovosti upravljanja zaposlenih in poslovanja podjetja ter seveda na doseženem finančnem uspehu.

Številne prejete nagrade iz preteklih let