02 300 1 300 info@rolan.si

Kako obdelujemo osebne podatke

1. Katere podatke zbiramo?

Poleg podatkov v vnosnem polju se bo zabeležil IP naslov računalnika s katerega ste naredili prijavo, nato pa se bodo zbirali še podatki o času odpiranja poslanih sporočil in o klikih na povezave v sporočilih. Zbirali bomo podatke o vaši lokaciji – lokacija je določena na nivoju občine in ne gre za natančne koordinate – na podlagi IP številke, času klikov, beleženju katere povezave vas zanimajo in beleženju iz katerih naprav ter v katerih brskalnikih odpirate in berete naša sporočila.

2. Kakšen je namen zbiranja?

Podatke zbiramo z namenom pošiljanja novic. Podatke o časih odpiranja in klikih zbiramo za namen ugotavljanja vaše aktivnosti, da lahko zagotovimo ustrezen izbris vaših podatkov v primeru vaše neaktivnosti. S pomočjo teh podatkov bomo lažje ugotovili vaše želje, potrebe in interese ter vam na ta način posredovali bolj prilagojene, zanimive in relevantne nformacije.

3. Koliko časa bomo podatke hranili?

Če boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili in za tem še 1 leto. Če pa naših novic ne boste prebirali,  bomo vaše podatke izbrisali 1 leto po zadnjem prebiranju.

4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo?

To lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov info@www.rolan.si.

5. S kom bomo vaše osebne podatke delili?

Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.