LCD TV sprejemnik Sony Bravia KDL-32EX700 LED

Redna cena: 951,49 €
Popust: 10,00 %
Prihranek: 95,15 €

Vaša cena: 856,34 €
Cena v SIT: 205.214,11 SIT
V ceno je vključen DDV 22,00 % 154,42 € (osnova 701,92 €)

Zalogo lahko preverite na telefonski številki: 080 1820

 
Opis artikla

Izjemno tanek TV sprejemnik Sony EX700 z edge LED osvetlitvijo. Osupljiva slika zagotavlja izjemno doživetje v polni visoki ločljivosti. Zasnova brez motečih kablov je skladna z vsakim prostorom. V spletnem razvedrilu se boste zabavali več ur. Privoščite si vrhunsko zmogljivost in prihranite pri stroških energije.

32" (81 cm), Full HD 1080, Wi-Fi Ready, LCD z Edge LED, Motionflow 100Hz in eko funkcije. Tanek zaslon Edge LED in tekoče predvajanje. Wi-Fi Ready za dostop do spletnih storitev. Senzorji za varčevanje z energijo in druge okolju prijazne funkcije.

Osvetlitev iz ozadja Edge LED - izkusite izboljšano intenziteto barv s tehnologijo GigaContrast za najbolj belo belo in najbolj črno črno v istem prizoru; ta inovativna tehnologija osvetlitve iz ozadja omogoča tanjše zaslone in prihranke pri energiji.

Full HD 1080 - ogled športnih prenosov, filmov in iger v vrhunski visoki ločljivosti 1920 x 1080 slikovnih pik. Wi-Fi Ready - priklopite brezžični vmesnik ali vmesnik USB za preprosto povezavo z brezžičnim domačim omrežjem brez kupa kablov.

BRAVIA Internet Video - televizor povežite neposredno z internetom za dostop do spletnih storitev, pretakanje celozaslonskih videoposnetkov in ogled oddaj, ki ste jih zamudili, na televizorju (razpoložljivost storitev je odvisna od države).

Motionflow 100Hz z zmanjševanjem zamegljenosti - uživajte v tekočih in ostrih slikah športnih ali akcijskih prizorov s tehnologijo, ki zagotavlja dvakrat več sličic kot običajni televizorji s 50 Hz.

Senzor prisotnosti - pametna tehnologija zazna gibanje pred televizorjem, zato se slika po določenem času, ko zapustite prostor, samodejno izklopi, vklopite pa se šele, ko se vrnete (če se ne vrnete, pa televizor preklopi v stanje pripravljenosti).

BRAVIA ENGINE 3 - prizori z neverjetnimi podrobnostmi, optimalnim kontrastom in bolj realističnimi barvnimi odtenki. Live Colour(TM) - barvne nastavitve lahko prilagajate s štirimi načini (Off, Low, Mid in High) in zagotovite živo ter najbolj kakovostno sliko.

DLNA - v televizor BRAVIA pretakajte filme, glasbo in fotografije iz združljivih naprav, na primer prenosnih računalnikov, mobilnih telefonov ali predvajalnikov glasbe, ne glede na to, v katerem prostoru jih imate.

Scene Select - z enim pritiskom daljinskega upravljalnika lahko pri vsakem prizoru preprosto uživate v najbolj vzdušnih, dinamičnih in realističnih nastavitvah slike in zvoka.

Cinema Mode - izbirajte med dvema različnima filmskima načinoma in doma ustvarite pristno filmsko vzdušje z edinstvenimi filmskimi teksturami in nastavitvami svetlosti.

24p True Cinema(TM) - poustvarite pristno filmsko vzdušje in s 24 sličicami na sekundo v filmih uživajte tako, kot si je zamislil režiser.

Nevidni zvočniki - uživajte v popolnem zlitju slike in zvoka iz zvočnikov, ki so skriti v ohišju televizorja in postavljeni za popolno glasbeno sliko.

S-Force Front Surround - izkusite popoln digitalen prostorski zvok z inovativno zvočno tehnologijo in zvočniki vašega televizorja.

Picture Frame Mode - televizor BRAVIA spremenite v umetnino in prikažite prednameščene slike ali svoje fotografije, da bo stena prijetnega videza tudi, kadar televizorja ne gledate.

USB Media Player - priklopite napravo USB in prek USB-ja na televizorju predvajajte filme, fotografije in glasbo.

BRAVIA Sync - nadzorujte celoten sistem za domače razvedrilo z možnostjo na univerzalnem daljinskem upravljalniku, ki vam omogoča predvajanje ali spreminjanje nastavitev združljivih naprav z enim samim gumbom.

Ambient Sensor - televizorju pustite, da samodejno zazna svetlost in barvno temperaturo osvetlitve sobe, s katerima optimira kakovost slike, da vedno uživate v prizorih, ki ne škodijo očem.

HDMI(TM) - s 4 vhodi (dva na zadnji strani in dva ob strani, vsi s CEC) je priključitev virov visoke ločljivosti, na primer predvajalnika Blu-ray Disc(TM) in konzole PLAYSTATION®3, še preprostejša....

© 2005 RoLAN d.o.o.   tel: 080 1820   spletna trgovina: enakup@rolan.si   klasiďż˝na trgovina: info@rolan.si

Domov ďż˝ Pogoji poslovanja