Blu Ray predvajalnik SONY BDP-S363 + 5 filmov

Redna cena: 220,55 €
Popust: 12,00 %
Prihranek: 26,47 €

Vaša cena: 194,08 €
Cena v SIT: 46.509,72 SIT
V ceno je vključen DDV 22,00 % 35,00 € (osnova 159,08 €)

Zalogo lahko preverite na telefonski številki: 080 1820

 
Opis artikla

Filmsko doživetje v visoki ločljivosti lahko z novim Sonyjevim predvajalnikom Blu-ray Disc BDP-S363 ponesete na višjo raven. S360 združuje elegantno zasnovo in izjemno zmogljivost: izjemna kakovost slike in zvoka visoke ločljivosti, preprosta uporaba in odlična povezljivost z internetom za BD-Live.

Sonyjev predvajalnik Blu-ray Disc je zasnovan tako, da lahko kar najbolje izkoristite svoj televizor HD. Video vsebino si lahko ogledate v visoki ločljivosti 1080p, ki vam zagotavlja ostrejšo sliko, globlje barve in bolj realistično doživetje.

V načinu 24p True Cinema lahko v filmu uživate natančno tako, kot je bil posnet - uživajte v popolnem kinematografskem doživetju v udobju svoje dnevne sobe.

Tehnologija Deep Colour vam zagotavlja jasnejše slike in večjo barvno raznolikost, ko predvajalnik povežete prek povezave HDMI s televizorjem visoke ločljivosti, ki podpira Deep Colour, in vam tako zagotavlja barvitejše filmsko doživetje.

Z namensko tehnologijo za prikaz fotografij PhotoTV HD si lahko na televizorju BRAVIA digitalne fotografije ogledate v vsem njihovem sijaju.

Tehnologija Precision Drive HD vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ogledu plošč Blu-ray Disc in DVD, četudi so zvite ali opraskane.

Odkodiranje zvoka polne visoke ločljivosti Dolby TrueHD in DTS-HD Master Audio vam pričara tako bogat in veličasten zvok, kot bi v studiu poslušali izvirni zvok filma.

V posebni ponudbi v kompletu s petimi filmi ter kakovostnim HDMI kablom.

© 2005 RoLAN d.o.o.   tel: 080 1820   spletna trgovina: enakup@rolan.si   klasiďż˝na trgovina: info@rolan.si

Domov ďż˝ Pogoji poslovanja